EN DUFT TIL HVERT ØJEBLIK

Posted on July 31, 2012 by 35782282 | 0 Comments

Der er mange som har "sin egen duft" og aldrig skrifter parfume og så er der andre som elsker at købe nye dufte. Jeg vælger altid hvilken parfume jeg skal have på efter hvad jeg skal og hvor jeg skal hen. Her er min lille guide til hvilke overvejelser jeg gør mig inden jeg vælger den rette. JOBSAMTALEN Til en jobsamtale er det vigtigt at man dufter frisk og ikke mindst ren. Så de tunge og flirtende dufte ville jeg gemme helt væk. Det franske mærke Cousu De Fil Blanc har lavet en fantastisk linje med 3 dufte, der alle dufter meget naturlige. Den jeg bedst kan lide er AYAHUESCAN. Cousu De Fil Blanc beskriver den som en duft der forekommer om morgenen ved Amazone floden og dufter af en blanding af frisk mos, træer, lianer og et strejf  af jungelens blomster. Den er helt fantastisk og perfekt til det første møde med den nye chef el. til en alminde dag på arbejdspladsen. Og så kan man jo altid slippe sig løs til julefrokosterne.

PÅ DATE MED DRØMMEFYREN Charme og selvtillid er det vigtigste når man skal ud med fyren man ønsker et længere kendskab til, ind bare den ene aften. Sabine Poncet har  skabt en fantastisk parfume, der hedder Eau Eternelle og betyder "evigt vand" på fransk. Sabine har brugt 11 år på at færdig gøre Eau Eternelle og resultatet taler for sig selv, hver en detalje er til perfektion og duften er let krydret men samtidig frisk og en smule sød. 20% af Eau Eternelle er bygget på æteriske olier for at maksimere intensiteten og have en længere levetid. En god ting hvis daten skulle blive lidt længere end forventet.
SVIGER FAMILIEN FARINA 1709 er den perfekte duft til et besøg hos sviger familien. Den er dejlig frisk og minder om en morgen i det sydlige italien . FARINA 1709 er verdens ældste parfume og har været kongelige hofleverandør siden 1709. Parfume opskriften er aldrig lavet om og samtlige kongefamilier har brugt den, både mænd og kvinder. Så har man også en sjov historie at fortælle. Duften er unisex. Og hvis man skal skal få svigermor i helt godt humør ville Wedding Bouquet fra Angelia-Perfumery gøre arbejdet, den dufter som den hedder, nemlig af en bryllups buket.  ;) I BYEN MED VENINDERNE Når man er ude med veninderne, må den gerne få lidt ekstra. Duften må gerne være lidt tung og krydret, lige før den minder om en herreduft. Bath House har lavet en dejlig krydret duft der ikke er for tung, men har rigtig meget dybde i sig. Patchouli & Black Pepper får dig i et flirtende humør og er perfekt til en sjov aften. FERIE IDYL Ferie er svar på ren afslapning, lækker mad, oplevelser og får de fleste masser af sol. Og en god måde at komme i ferie stemning på, er at dufte af strand, sommer og sol. Oriental Flowers fra Anglia-Perfumery får dig direkte  på en strand, da duften tangere fra let citrus til en let duft af vanilje.  Anglia-Perfumery er et engelsk firma der har opkøbt gamle parfume opskrifter de fleste er fra 1800 tallet. Det har været vigtigt for Anglia-Perfumery  at bevarer den traditionnelle måde at lave parfumer på. TIL HERRERNE Men hvis du vil forkæle en mand i dit liv, kan jeg anbefalde to klassikere fra Truefitt & Hill. De er kongelige hofleverandører i England og har været det i mere end 200 år.

Alle de forskellige dufte kan prøves hos Essence & Grooming

Gothersgade 97 1123 København K

Posted in Angelia-Perfumery, Bath House, Cousu De Fil Blanc, Farina 1709, S-Poncet, Truefitt & Hill, Uncategorized, Wedding Bouquet


Leave a Reply

Recent Articles

Tags