Green & Spring hos Essence & Grooming

Posted on August 22, 2012 by 35782282 | 2 Comments

   

Efter længere tid har vi endelig fået lov til at forhandle Green & Springs fantastiske produkter

   

Det er et helt fantastisk brand, der har hentet deres inspiration fra den bristiske natur.  Første gang jeg prøvede Green & Spings produkter, var da jeg sidste år var i BARNEYS i New York. BARNEYS, som også er en af mine favorit steder at shoppe og finde ny inspiration, forhandler Green & Spring og jeg blev hurtigt forelsket i den smukke emballage, deres naturlige dufte og så fungere produkter og de gør hvad de lover! Det var også hos BARNEYS jeg første gang blev introduceret til John Allans produkter.

Green & Spring er som sagt, inspireret af den britiske natur og ALLE deres produkter er 100% naturlige.  Alle de urteekstrakter de bruger stammer fra England, og ekstrakterne har altid været en del af det engelske natur apotek i mange hundrede år. Der i blandt bruger man blandt andet, Lavendel, Kamille, Rosemarin, Hyben, Hyldeblomst, Timian, Mælkebøtte, Pebermynte, Fennikel. De æteriske olier Green & Spring bruger er de eneste ingredienser, der ikke stammer fra England, da det har været vigtigt at de skal være af højeste kvalitet. De bruger æteriske olier, fordi det påvirker vores krop og sind positiv. Derfor har Green & Spring 3 "farver" der symbolisere de forskellige linjer. F.eks. er alle fuglene i "relaxing" linjen en svag lyselilla.

 
Hvorfor de hedder de så Green & Spring? "Green" afspejler deres filosofi om kun at bruge 100% af naturlige ingredienser og "Spring" henviser til deres brug af Cowley Manor kildevand (Spring Water), som der bobler tæt på det område hvor alle deres produkter bliver produceret.

Posted in BARNEYS, England, Essence & Grooming, Green & Spring, NEW YORK, Nyt, Smuk Krop og Sund Hud


2 Responses

sooluxuryblog
sooluxuryblog

May 23, 2014

Hej Miss Betty :)

Ja det er så smukt! og så er deres produkter også helt fantastiske :)

theprincesswishlist
theprincesswishlist

May 23, 2014

Så fin indpakning! Elsker det!
(jeg er missbettydk fra instagram :))

Leave a Reply

Recent Articles

Tags