THE FRAGRANCE OF LOVE

Posted on February 03, 2013 by 35782282 | 0 Comments

Dearest,

EVERYTHING I OWN SMELLS OF YOU.

This project has been created with all my love: This is me, it’s my lovestory. Where something beyond and infinite Becomes so small in your hands. You can hold me, use me, abandon me, Conceal me behind your dreams. Take me, carry me, wear me. To lay me down again. You will smell of me and I’ll belong to you. It’s you, your lovestory.

Yours truly, madly, deeply,

MariaLux

 

marialux-details

TRULY - en hyldest til evig og ægte kærlighed

TRULY er meget feminen og duften understreger den guddommelige kvindes renhed. Med en pudret og cremet duft, og et hint af sarte hvide blomster giver TRULY en forførende sødme, der samtidig er ren og frisk. For mig minder TRULY mig om et brusende glas champagne, man får i et smukt fransk vintage glas.

marialux_madly_edp_60ml

MADLY – En hyldest til den flammende og lidenskablige kærlighed mellem to mennesker

MADLY er har en fløjlsagtig varme der er ledsaget af lys harpiks, pudrede trænoter og en blød duft af blomster. Som en smuk sommernat hvor to forelskede personer kigger hinanden dybt i øjene og forsvinder ind i det samme univers. 

marialux_deeply_edp_60ml

DEEPLY – En hyldest til kærlighed der længes efter evighed.

DEEPLY har en krydret og en speiel syrlig sødme. Kombinationen af grå amber, et strejf af kanel og en antydning af æble giver DEEPLY en charmerende, flirtende og en intens duft. DEEPLY er som en meget intens kærligheds affære, der på samme tid kan være meget smertefuld – og det er somregel, den der er mest fristende. Det man på fransk ville sige en sand ”amour fou”.

Marialux 1

Posted in DEEPLY, Duft, Dufte, MADLY, MariaLux, Parfume, Perfume, TRULY, Uncategorized


Leave a Reply

Recent Articles

Tags