PERFECT SKIN - WITH GREEN & SPRING

Posted on February 07, 2013 by 35782282 | 0 Comments

GREEN & SPRING

Green & Spring er fokuseret på kun at bruge 100% naturlige og etiske ingrediener. Alle deres produkter er håndblandet og selv det vand de bruger i produktionen er fra Cowley Manor Spring Water. Inspirationen til deres opskrifter stammer tilbage fra det engelske natur apotek, hvor man i mange hundrede år har brugt ekstrakter fra blandt andet Lavendel, Kamille, Rosemarin, Hyben, Hyldeblomst, Timian, Mælkebøtte, Pebermynte, Fennikel. 

Green & Spring er et meget anderkendt mærke i deres hjemland. Og de har været i magasiner ligefra, VOUGE, Elle, InStyle, Marie Claire, Elle Decoration og mange flere.

I dette indlæg vil vi gerne fortæller lidt mere om deres ansigtspleje.

greenspring_GB

Light Cleanser

Green & Spring ansigtsrens er en meget let og blid rense mælk, der har en dejlig cremet konsistent. Den indeholder kamille og lavendel der beroliger huden, ekstrakter fra blåbær og kulsukker for at forbedre blodcirkulation og ”reparerer” huden for gamle skader. Der er tilsat mynte, som hjælper med at mindske overbelastningen af giftstoffer i huden.

Mild Toner

Green & Spring ansigts tonic er en meget blid og fugtgivende Tonic. Den tilsatte Agurk, hjælper med at fugt-reguleringere huden, hyldeblomst ekstrakter er med til at blødgøre huden, imens Rose toner huden og hjælper med at forny hudcellerne.

Øjencreme

En opfriskende øjencreme, der reducere mørke rander og poser omkring øjenene, samtidig med af den løfter og forfrisker den fine hud. Kamille og Lavedel virker beroligende og kombinationen af Aloe Vera, Agurk og Hamamelis (Troldnød) ekstrakter går ind og køler, lindre og fornyre hudens elasticitet

Dagcreme

Green & Springs fugtighedscream giver huden ny energi, ved hjælp af Lavendel og Røllike der også er med til at gøre hudtonen mere ensartet. Kamille er meget rig på Azuline olie og det lindre, beroliger og beskytter huden mod den forurening huden bliver udsat for i dagligdagen. Den er samtidigt tilsat ekstrakter fra Rose, Hyldeblomst og Blåbær, der mindsker de fine linje i huden.

Natcreme

En blanding af æteriske olier, planteolier og ekstrakter der er kombineret for at skabe en intensiv natcreme, der giver huden de rette ingredienser for at reparer og genskabe hudens naturlige fugtbalance. Rose, Kamille og den Afrikanse Geranium Rose lindre og genopretter fugtbalancen. Gulerod og Evening Primrose ( Natlys) Olier, er begge meget rige på antioxidanter, vitamin A og E og GLA, der er med til at øge hudens smidighed og elasticitet og er derfor også med til at reducere hudens fine linjer og små rynker. Cremen er fyldt med ekstrakter fra Stok Rosen, Kulsukker og Blåbår der giver huden en ensartet tone og masser af glød. 

Læs mere om Green & Spring her - eller kom ind i Essence & Grooming på Gothersgade 97 - 1123 København og prøv de lækre produkter. 

Posted in DagCreme, Essence & Grooming, Green & Spring, NatCreme, Rense, Smuk Krop og Sund Hud, Sooluxury.com, Sooluxury.dk, Toner, Tonic, Øjencreme


Leave a Reply

Recent Articles

Tags