NEW FROM ORGANIC ESSENCE

Posted on March 09, 2013 by 35782282 | 0 Comments

Organic Essence er 100 % økologiske og USDA certificeret skønhedsprodukter. Alle krukker og tuber bliver kun pakket i øko-ansvarlige biologiske nedbrydeligt emballage.

Priserne for Body Butter er nu 199,- i stedet for 249,-
Og priserne for læbepomaderne er nu 39,- i stedet for 55,-
De nye produkter består af.
3 Whipped body butters med Jasime Citrus & Lavendel og Kokos & Vanilje. 
whipped body butters- GROUP FOTO
Whipped body butter giver huden maksimal fugt. Shea, Kakao og Kokos butter er rigt på essentielle fedtsyrer og vitaminer og er derfor ideel til tør og stresset hud. Da det er utroligt drøjt i brug, anbefaler vi, at man bruger den vedlagte spatel og masserer produktet ind i huden.
2 nye læbepomader Vanilje og Hindbær. 
Læbepomaderne er baseret på økologisk Sheabutter der giver maksimal fugtighed og økologisk Kakaosmør der opretholder fugtigheds balancen og gør læberne smidige.
1 ny ansigts creme - Vital Facial Support
En ekstra nærende ansigts creme der indeholder rent Shea og Kakao Butter der hjælper med at genopbygge dehydreret og overbelastet hud. Der indeholde planteekstrakter fra Camille og Lavendel der har en stor mængde af antioxidanter og vitaminer der lindre og reparerer. Den modvirker træt, stresset og solskadet hud.
1 ny fod creme
En fod creme der giver trætte, ømme og tunge fødder et ekstra boost. Shea, Kakao og Kokos butter giver dine fødder maksimal pleje og selv de tørreste fødder bliver silkebløde. Pebermynte ekstrakter køler og lindre og mindsker lugte.
For optimal pleje anbefaler vi at bruge cremen inden sengetid. Fødderne skal være rene. Fordel produktet og masserer det ind. Tag derefter bomuldsokker på. Dagen efter ville dine fødder være klar til en ny dag.
5 nye krop og hånd sæbe med Mandel, Grapefrugt, Jasmine, Lavendel og Vaniilje 
De økologiske sæber er bløde i konsistensen og renser huden mildt. Der er også tilsat Aloe Vera der fugter og blødgør huden. Emballagen er af genbrugsplast og hver et pump levere den helt rigtige mængde sæbe, så man ikke bruger unødvendigt produkt. Læs mere om Organic Essence her

Posted in Ansigtscreme, Butter, Fodcreme, Fodsalve, Håndsæbe, Jasmine, kropssæbe, Organic Essence, Whipped Butter, Økologi, Økologiske skønhedsprodukter


Leave a Reply

Recent Articles

Tags