NEWS FROM DR. BRONNER´S

Posted on August 07, 2013 by 35782282 | 0 Comments

Vi har endelig fået nogle af de nye produkter hjem fra det meget populære Nord Amerikanske naturmærke Dr. Bronner´s I efteråret - Ja, for næsten et år siden vi fik de første produkter og nu kan vi endelig, som de første i Danmark have dem på Sooluxury! Dr. Bronner´s nye ingrediens, som går igen i mange af produkterne er det ekstrakter fra økologiske Shikakai frø.

Shikakai Shikakai frø kommer fra et lille sydasiatisk træ, der går under navnet Acsia Concinna. Estrakterne fra Shikakai har asiaterne brugt i flere 100 år, som pleje middel i deres i skønhedsprodukter. Shikakai fugter og blødgør både hud og hår.

 

 

4355742662_40497de5c3

 

ØKOLOGISK SÆBE TIL KROP OG HÆNDER

cat_top_hand_bodysoap

Sæbe til krop og hænder har den samme base som deres populære Castile Soap, derefter er der tilsat ekstraker fra Shikakai frøene og Grape frugt. Sæben er mørk når man pumper den ud og føles mere cremet end den klassike sæbe.

Vi har dem hjemme i Lavendel, Citrongræs og Pebermynte

 

 

ØKOLOGISK BALSAM OG STYLING CREME

cat_top_hair_rinse

 

Citrus Conditioner lavet på estrakter fra Shikakai og citronsaft, de to kombinationer styrker og giver håret fugt og glans. Sammen med fedtsyrer fra Kokos, Oliven og Hamp bliver håret gennemfugtet og silkeblødt.

To leave-in Conditioner med lidt hold, så de virker også som en styling creme. De er begge med Shikakai og Citronsaft der håret blødt og gør håret blankt. Jojoba Olie giver krontrol, imens Hamp olie fugter. De fås med Lavendel og Pebermynte duft.

 

 

SHAVING GEL 

cat_top_shaving

 

Milde og effektive barber gel, med ekstrakter fra Shakakai der giver en tæt og blød barbering. Lige nu har vi dem hjemme i Duftfri, Pebermynte og Citrongræs

Læs mere Dr. Bronner´s her og se alle de produkter vi forhandler

 

 

dr_bronners

Posted in Balsam, Citrongræs, Citrus, Conditioner, Dr. Bronner´s, Gel, Kropsolier, kropssæbe, Lemongrass, Nyt produkt, Omtale, Pebermyte & Lavendel, Shaving, Shikakai, Sooluxury, Sooluxury.com, Webshop


Leave a Reply

Recent Articles

Tags