ANTIPODES - BUTTER CLEANSER

Posted on October 15, 2013 by 35782282 | 0 Comments

Et af de bedste skønheds tips er at rense ansigt både morgen og aften

Best-water-to-wash-your-face

Og i stedet for at gøre det til en sur pligt, så har jeg altid anbefalet at man gør det hyggeligt for sig selv (nu hvor man alligevel er igang) og køber nogle produkter man elsker at bruge. Så bliver det hurtigt til et hyggeligt ritual.

IMG_8695

Det næste skridt er jo så at finde ud af hvad man bedst kan lide. For der findes et hav af forskellige rense produkter. Jeg har altid elsket milde rense lotions, men mit hjerte er faldet for noget i den helt anden boldgade, nemlig en Butter Cleanser. Og jeg elsker det!

foto 1

Den jeg synes bedst om er Antipodes Grapeseed Butter Cleanser. Det kræver lidt mere arbejde, men det er det hele værd!

Grapeseed Butter Cleanser kommer i en krukke og hertil er der også vedlagt en lille spartel. Man kan sagens bruge sine fingre, så længe de er rene.

foto 3

Produktet har en blød tekstur, der føles lidt fedtet og har samme konsistent som en salve. Jeg tager en smule produktet og varme det op imellem mine håndflader. Derefter massere jeg det ind på tør hud i cirkulærer bevægelser, det gør jeg et par minutter uden af ramme min øjen make up. Til sidst kører jeg forsigtigt hen over min øjenmakeup, som let opløses og gør det nemt af fjerne. Og uden at det virker ubehageligt for øjene, hvilket er et stort plus.

foto 2

Anden del.

Imodsætning til andre rense produkter, skal denne fjernes med en bomuldsklud el. en vaskeklud. Vaskekluden skal gøre våd under varm vand, derefter vrides op og så ligger jeg den over ansigtet og med et let pres tørrer jeg produktet af.

Det gentager jeg ca. 3 gange før jeg begynder at tage make-uppen af med vaskekluden og der vil du opleve af make uppen kommer meget nemt af. Jeg vil dog anbefalde til piger med meget øjen makeup at man fjerner det med makeup fjerner inden. Når du er færdig føles huden dejlig ren og blød.

Duften er meget naturlig og man kan svagt fornemme en mild duft af Lavendel og Honning. 

BUTTER CLEANSER har været i diverse blade det sidste år, her er et par af dem :)

GRAZIA

BC GRAZIA

CLEO

CLEO BC

HARPER´S BAZAAR

BAZAAR BC

MARIE CLAIRE

MC AB

CLEO

CLEO 2. BC

LÆS MERE OM BUTTER CLEANSER HER

02-ORG-GRAPESEED-BUTTER-CLEANSER_WHITE-01

OG RESTEN AF ANTIPODES PRODUKTER 

Hvad er dine rense rutiner?

 

Posted in Ansigts, Ansigtsrens, Antipodes, Butter, Butter Cleanser, Cleanser, CLEO, Grapeseed, GRAZIA, Harpers Bazaar, Honning, Lavendel, Marie Claire, Nyt produkt, Omtale, Rens, Sooluxury


Leave a Reply

Recent Articles

Tags