ØKOLOGSIKE OLIER FRA SVERIGE

Posted on November 09, 2013 by 35782282 | 0 Comments

Sooluxury.dk har vi fået et nyt svensk økologisk mærke, der laver lækre olier til både ansigt, krop og hår. Olier er fantastiske at bruge under vores alminde cremer, specielt i vinter perioden - Vores lyse skandinaviske hud, bliver hurtigt påvirket af den tørre og kolde luft og har derfor brug for ekstra pleje. Og her er Organic Oil Co. et fantastisk bud på hvordan du bevarer hudens smukke glød - Hele vinteren <3

Se også vores andre olier, der kan hjælpe din hud igennem den kolde vinter her

164669_159807584179302_1655791576_n

The Organic Oil Co.

Når du køber et produkt fra Organic Oil Co. er det et produkt der er lavet med kærlighed fra start til slut.

The Organic Oil Co. Er et økologisk hudpleje brand, der startet i 2012 af svenske Josephine Kvist og Daniel Carlsson. De havde et ønske om at skabe en økologisk og naturlig hudpleje serie, baseret på olier, som både mænd og kvinder kunne bruge.

1009855_209846719175388_420479954_n

I efteråret 2012 startede de deres eventyr og brugte alt deres tid på at researche og teste oliernes egenskaber, for de ville lave en hudpleje der virkelig virkede og som gav de bedste resultater. I dag har de deres eget showroom i en gammel saltfabrik på havnen i malmø. Et smukt sted hvor de rå vægge og gulve stadig er bevaret. Bagerst i lokalet har de fået bygget deres eget laboratorium, hvor de selv laver alle deres produkter helt fra bunden.

Alle deres ingredienser kommer fra veldokumenteret Fair-Trade plantager, for at sikre et retfærdigt og bæredygtigt landbrug.

oils_300x400

ANSIGTS OLIER

face-oil-dry-sensitive-the-organic-oil-co

The Organic Oil Co - Dry & Sensitiv Ansigts Oile

Ansigts Olie, Dry & Sensitiv - Pære, Abrikos & Marula – 30 ml.

En ansigts olie der indeholde milde koldpresset økologiske olier, der fugter tør og følsom hud. Når huden lider af at være tør og følsom, er det ofte et tegn på at huden ikke indeholder nok essentielle fedtsyrer og har derfor svært ved at holde på fugten. Derfor har denne ansigtsolie store mængder af essentielle fedtsyrere fra Omega 3, 6 og 9 der både virker fugtgivende, men også hjælper huden med at ”holde” på fugten. Abrikos, Hyben og Marula olie er fyldt med Vitamin A, E og V, de er ekstra gode til følsom hud. Vitamin E er også kendt for at stimulere hudens cellefornyelsen.

face-oil-antioxidant-anti-age

The Organic Oil Co. - Anti-Age Ansigts Olie

Ansigts Olie, Antioxidant & Anti-Age – Havtorn & Gulerød – 30 ml.

Olier fra Havtorn og Gulerod indeholder mange kraftfulde antioxidanter. Og sammen med Hybenkerne olie der påvirker hudens cellefornyelsen og er ultra fugtgivende, er denne kombination særlig god til at modvirke hudens ældning. Solsikke og Sort Spidskommen olie virker anti-bakteriel og forhindre huden i at blive rød og irriteret.

 

face-oil-repair-after-shave

The Organic Oil Co. - Repair & Aftershave Ansigts Oile

Ansigts Oile, Repair & Aftershave – Spidskommen & Hamp – 30 ml.

En ansigts olie der gennemfugter huden uden at gøre den blank. Perfekt til kombineret hud eller til at lindre irriteret hud efter barbering. Olien absorberes hurtigt ind i huden og har en perfekt balance af essentielle fedtsyrer og næringsstoffer. Olien er rig på umættede fedtsyrere og kan derfor bruges som en fugtighedscreme til kombineret hud og acne. Sort Spidskommen og Hamp virker anti-bakteriel og styrker hudens modstand mod urenheder. Da olien virker anti-bakteriel er den også fantastisk at bruge som en aftershave. Da den lindre, samtidlig med den virker fugtgivende. Økologisk bergamot renser og giver en frisk duft.

KROPS OLIE

 
ekologisk-body-oil-balancing-energizing-organic-oil-co

The Organic Oil Co. - Energizing Krops Olie

Krops Olie, Balancering & Energizing – Med Granatæble og Hyben Oile.- 100 ml.

En Økologisk olie der hurtigt absorberes og trænger dybt ind i huden og giver ny energi. Olie fra Granatæble indeholder en stor mængde antioxidanter, der modvirker hudens ældning. Og sammen med olie fra Hybenkerne, der er rig på essentielle fedtsyrer og vitaminer, hjælper de huden med at genopbygge elasticiteten, så huden igen bliver smidig og får en smuk glød.Olien indeholder også olier fra Macadamia, Abrikos og Solsikke, der naturligt genopretter hudens fugtighedsbalance. Palmarosa olie dufter fantastisk og har en forfriskende og opkvikkende effekt på både krop og sind.

HÅR OILE

ekologisk-hair-oil-strengthening-nourishing

The Organic Oil Co. - Hår Olie

Hår Olie, Fugter & Styrker – Argan og Marula Olie – 50 ml. En eksklusiv olie der både kan bruges til hår, skæg og hovedbund. Med en unik sammensætning af essentielle fedtsyrere og næringsstoffer, der giver håret masser af fugt og glans og giver tørt og trist hår nyt liv. Argan og Marula olie gennemfugter håret uden af tynge de. Ved hjælp fra Hamp oliens essentielle fedtsyre kan olien også bruges som en effektiv behandling mod tør og irriteret hovedbund. Olien gør også skægget dejligt blødt og lindre og mindsker evt. kløende og irritation der kan forekomme ved halvlangt skæg.     Se alle produkterne og læs mere om Organic Oil Co. her 

Posted in Ansigts Olie, Ansigts Pleje, Ansigtspleje, Argan, DagCreme, Krops Olie, Kropsolier, Nyt produkt, Olier, Organic Oil Co., Smuk Hud, Smuk Krop og Sund Hud, Sooluxury, Sooluxury.com, Sund Krop, Svensk, Uncategorized, Øko, Økologisk, Økologiske skønhedsprodukter


Leave a Reply

Recent Articles

Tags