& THE WINNER IS

Posted on January 25, 2014 by 35782282 | 0 Comments

Aura Mask Harperz Award 2013 Antipodes Aura Manuka Honey maske vinder året beauty awards hos Harpers Bazaar. Aura gennemfugter huden, renser i dybden og så er den fuld af antioxidanter. Den har en naturlig duft af vanilje og mandarin der har en opløftende virking på sindet. Og jeg er blevet så forelsket i denne maske! Efter et par uger bliver huden  mere klar og  selvom den kolde vind er så hård mod huden, føler jeg inden tørre pletter. Jeg lader masken side på 10-15 minutter og renser af med varmt vand - brug gerne en Konjac Svamp. I denne vinter periode har jeg brugt masken ca. 2 gange om ugen, da min hud virkelig skal have ekstra ekstra pleje om vinteren.  Antipodes Aura Manuka Honey Face Mask 2Antipodes Aura Manuka Honey Face Mask Læs mere om Antipodes og deres fantastiske produkter her 

Posted in Antipodes, AURA, Fugt Maske, Harpers Bazaar, Manuka, Sooluxury


Leave a Reply

Recent Articles

Tags