2 Vidundere - YAROK

Posted on February 06, 2014 by 35782282 | 0 Comments

Jeg er blevet så glad for Yaroks produkter.

Jeg elsker at kunne mikse alle stylings produkterne og bruge dem på forskellige måder. Og så har jeg fundet en erstatning for min elskede Bumble & Bumble Thickening paste -  Nemlig Yarok Feed Your Do.

foto-2 foto-3 Feed Your Do er en styling paste. der giver tesktur til håret. Feed Your Do er pisket sammen og derfor ideel til fint skandinavisk hår og så kommer man meget langt med lidt produkt. Jeg kan rigtig godt lidt at blande den med Feed Your Shine. Det giver et mere defineret look og så ser mit slidte hår, lige pludselig lidt sundere ud. Hvilket er et stort plus. foto-1 Man skal aldrig være bange for at mikse produkter på kryds og tværs nogle gange for man det bedste ud af det! Se alle produkterne fra Yarok her.

Posted in Sooluxury, Uncategorized, YAROK


Leave a Reply

Recent Articles

Tags