Giv din hud ny energi

Posted on February 09, 2014 by 35782282 | 0 Comments

Jeg har altid brugt kropsolie, især om vinteren. Men synes der er langt imellem de olier der ikke virker fedtet. Da jeg blev introduceret for det svenske Organic Oil Co. håbede jeg virkeligt at olierne ville leve op til alt den positive omtale, da jeg med det samme faldt for emballagen. Elsker det lidt gammeldags apoteker look. Jeg fik tilsendt nogle prøver og efter at have prøvet dem i få dage, kan jeg kun sige, det samme som alle de andre. Det er nogle fantastiske olier og de lever virkelig op til alt den positive omtale. Det er rene økologiske olier der er lavet med kærlighed fra de to stiftere Josefin og Daniel. Min favorit olie er deres Balancing & Energizing krops olie med Granatæble og Hyben olie - Jeg bruger den hver morgen på let fugtig hud. Olie fra Granatæble indeholder en stor mængde antioxidanter og Hybenkerne, er rig på essentielle fedtsyrer og vitaminer, der hjælper huden med at genopbygge elasticiteten.  Læs mere om olien og  køb de her - Lige nu er de på -20%!! ORGE

Posted in Granat æble olie, Hyben kerne olie, Organic Oil Co.


Leave a Reply

Recent Articles

Tags