Baby produkter...

Posted on September 03, 2014 by AC Rino | 2 Comments

Som mor er jeg altid meget interesseret i at se hvad der er af nye økologiske børne pleje produkter. Jeg er faldet pladask for Oh-Lief serien som er en ren serie med balms, aqareous creme & en baby shampoo. Alle produkterne dufter dejligt og er nemme at arbejde med. Deres 'Baby wax' Er en super god all-around wax der hjælper på tør hud, eksem, rød numse og arp. Vi har været så heldige at de har lavet en baby boks som indeholder alle produkterne til en rigtig god pris..

Nogle andre produkter jeg er faldet for er Love Soap produkterne fra England. Indtil videre kun har 3 produkter, shampoo, handwash & bubble bath samt en super lækker baby gave æske som indeholder shampoo & bubble bath. Gave æsken er en super gave til den nye mor..

Badgers 'Baby balm' & 'Night night balm' er også rigtig gode til de små. Jeg elsker at bruge Night night balm på min datters nakke inden det er sengetid. Den hjælper hende med at slappe af og det en duft hun nu kender og ved derfor at det er sove tid.. Selv bruger jeg Sleep balm til at afstresse og efter en lang dag er lavendlen alt jeg har brug for!

 

Posted in Ac, baby shampoo, baby wash, balm, kropspleje, Lavendel, Love soap, new owner, news, Nye Produkter, Nyt, Nyt Mærke, Nyt produkt, Shampoo, Sooluxury, Sooluxury.com, Sooluxury.dk, øko baby, Økologi, Økologisk, Økologiske skønhedsprodukter


2 Responses

Jasemin
Jasemin

February 16, 2017

Dude, right on there broethr.

Bertha
Bertha

February 15, 2017

ahhh ce que vous avez tous écrit me donne le goût de changer car justement hier je me suis rendu compte que même apres 20 ans de fidèlité a videotron ceux-ci n,offrait toujours pas le service reehrrchce! je crois vraiment changer pour bell malgrer ce que les gens me disent sur le services de bell

Leave a Reply

Recent Articles

Tags