Blogger Karina Noa giver gode solråd!

Posted on April 23, 2015 by AC Rino | 0 Comments

Karina bor i Sydney, Australien og har stort respekt for solens stråler og har lært hvordan man nyde solen en hel dag uden af skade huden imod solen kraftige stråler.

I Australien, er der meget fokus på hudkræft og hvert år i de sidste 10 år har de haft store kampagner der oplyser folk om, hvordan vi kan bekæmpe og forebygger hudkræft.

For ikke nok med at Australien har længere og flere solrige dage end hvad vi har i Danmark, så er ozonlaget også meget tyndere og hvad vi i Danmark bruger som en solcreme er ikke nødvendigvis ikke, en godkendt solcreme i Australien.
De har meget strenge regler for hvad der kan blive godkendt som en solcreme.

Jeg håber at vi en dag, baade her i Danmark og EU kan lære noget af Australiens solkampagner, så vi alle kan blive bedre til at beskytte os selv og vores børn mod solen stærke straaler.

Jeg har selv en meget følsom hud og her er mine 5 råd til jer, så i alle kan nyde solen uden at skulle døje med rød, irriteret og forbrændt hud.

 

  1. Det første du skal sikre dig, er af din solcreme både indeholder UVA og UVB beskyttelse også det man kalder et Bredspektret solbeskyttelse.

 

  1. Brug ca. en skefuld produkt til hvert en kropsdel og en skefuld til forsiden og en til bagsiden af kroppen. Påfør solcremen ca. 20 minutter, inden du går hjemmefra.
    Solcreme bliver ligesom alle andre cremer, bedre absorberet hvis huden er ren og tor.

 

  1. Det er vigtigt at huske at det ikke kun er solcreme, der beskytter huden mod solen, men en let langærmet t-shirt el. et tørklæde er altid godt at have med, så du nemt kan beskytte skuldrene, brystet og armene. Solbriller, hat og ikke mindst skygge, er lige så effektivt når vi skal beskytter huden imod solens stråler.

 

  1. Påfør et nyt lag solcreme hver 2. time, uanset hvilken SPF du bruger, for alle solcremer kan blive vasket eller torres væk

 

  1. Og sidst men ikke mindst, et koldt bad efterfulgt af en rig creme el. olie, kan gøre underværker for din hud efter en lang dag i solen

 

Læs mere på www.karinanoa.com

 

Posted in alba, blog, health, karina, krop, new, nyhed, nyheder, sol, sol beskyttelse, sol råd, sommer, spring, summer, sun, sun protection, sundhed


The beauty informer blog

Spirulina & hemp frø opskrifter..

Leave a Reply

Recent Articles

Tags