Tørbørstnings guide...

Posted on June 02, 2015 by AC Rino | 1 Comment

Tørbørstning er det måske bedste middel mod appelsinhud. Der findes også en særlig the, du kan drikke mod cellulite, som det også hedder, men en tur med børsten hver morgen, skulle være endnu mere effektivt.

For en skrubbetur er ikke bare et effektivt middel, hvis du vil holde celluliten fra lårene. Det hjælper kroppen med at komme af med affaldsstoffer, er med til at holde din hud i form, og er før blevet udråbt til at være det ubetinget bedste og billigste skønhedstip.

Hvad er tørbørstning?
Tørbørstning er en metode, der bliver brugt både i skønhedsbehandlinger og massage. Med en børste stryger eller skrubber du din hud for at fjerne døde hudceller, sætte gang i blodomløbet og udrense din hud for affaldsstoffer via lymfesystemet.

Hvorfor skal jeg tørbørste min krop?
- Tørbørstning er godt for mange ting, men de fleste vælger at gøre det, fordi det mindsker appelsinhud, fortæller Tanja Eskildsen.
Ifølge eksperterne har det en gavnlig effekt på cellulite, fordi det sætter gang i blodgennemstrømningen i de fedtceller, der laver buler i din hud på især lår, baller og mave. Om du kan komme bullerne helt til livs afhænger af, hvor hårdt du er angrebet, men i udgangspunktet er tørbørstning med til at forebygge og mindske cellulite.
- Du kan have appelsinhud i lettere grad, sværere grad og noget, der er stenhårdt. Hvis du vil undgå at få det, kan du modvirke det med tørbørstning, og du kan ved lettere cellulite få det til at gå væk, siger Pernille Bjarnøe.

Hvor ofte, hvornår og hvor længe?
Hvis du vil se resultater, skal du børste hver dag.
- Det er en god vane at få ind fra morgenstunden. Det er en god måde at vågne op på. Det bedste er at gøre det, inden du skal i bad, så du kan vaske de døde hudceller af bagefter, siger Tanja Eskildsen.

Og du kan ikke nøjes med at gøre det en enkelt gang eller to, hvis du vil reducere din appelsinhud. Regn med at gøre det hver dag i tre måneder for at se resultater, og derefter skal du selvfølgelig fortsætte det daglige børsteritual for at holde effekten ved lige.

Sådan tørbørster du din krop
Da huden bliver udrenset via lymfesystemet, er det vigtigt, at du stryger i samme retning, som lymfebanerne løber: Det vil sige mod hjertet – lige på nær på ryggen, hvor bevægelsen skal foregå fra skuldrene og ned mod lænden. Børster ud i den anden retning, børster du mod lymfen og risikerer ifølge Tanja Eskildsen at stoppe den.
- Det virker bedst, hvis du kan bevæge børsten i små cirkulære bevægelser. På den måde får du bedre fat i vævet, men du kan også nøjes med at tage lange strøg over hele kroppen, og så køre i cirkulære bevægelser ved baller og lår, siger hudterapeuten.

Ifølge eksperterne er det vigtigt, at du starter nedefra, når du tørbørster, og arbejder dig op igennem kroppen i denne rækkefølge:

1. Fødder
Start med at børste under fodsålerne, hvor der er masser af nerveender. På den måde stimulerer du ifølge Tanja Eskildsen hele dit organsystem. Fortsæt med at børste oven på fødderne.

2. Ben, lår og baller
Børst op ad dine ben enten i lange strøg eller cirkelbevægelser. Hudterapeuten anbefaler, at du bruger to børster; en til hver hånd, så du kan stryge med en på hver side af benet på én gang. På den måde går det meget hurtigere at få overstået dagens børstning. På lår og baller kan du børste i små cirkler, så du får ordentligt fat i vævet.

3. Hænder og arme
Børst dine håndflader og stryg derefter dine arme i lange bevægelser ind mod hjertet.

4. Maven
På maven skal du børste i en cirkel efter tarmens retning: Forestil dig, at du har en urskive tegnet på maven, og børst så med uret rundt.

- Det er også godt, hvis du har lidt forstoppelse eller oppustet mave. Det er de færreste, der har det om morgenen, men så kan du gøre det om efter middagen, siger Tanja Eskildsen.

5. Brystet

På brystkassen skal du køre børsten i en cirkelbevægelse rundt om hvert bryster og op til hjertet.

6. Ryggen
Det sidste, du skal børste, er ryggen. Her skal du stryge fra skuldrene og ned mod lænden. Er du fleksibel, kan du tage en børste i hver hånd, krydse armene over brystet , sætte børsterne på skuldrene og køre ned efter. En anden løsning er at købe en børste med et langt håndtag, så det er nemmere at nå.

Det må du ikke gøre, når du tørbørster
Der er også et par fejl, du skal være opmærksom på, at du ikke begår. Ifølge Tanja Eskildsen, må du aldrig børste på våd hud:

- Du trækker du meget i huden, og det kan være med til at ødelægge den. Det skal helst gøres på tør hud, siger hun.
Undgå også at børste på eksem, åreknuder, og blodsprængninger

 

Posted in appelsinghud, body, cellulite, hud, karmameju, krop, mind, natural, nyheder, omtale, skin, soul, tørbørte


Antipodes er elsket ikke kun på Sooluxury!

IN elsker Real purity!

1 Response

Namari
Namari

February 15, 2017

14492 – 140his may be the best blog site for anybody who desires to know about this matter. You recognize a lot its almost hard to argue with you (not that I really would wa#80nt23&;HaHa). You definitely place a fresh spin on a topic thats been created about for years. Fantastic stuff, just excellent!ca

Leave a Reply

Recent Articles

Tags