4 nye renseprodukter fra Karmameju

Posted on September 24, 2015 by Louise Holm | 0 Comments

Danske Karmameju har udvidet deres ansigtsplejeserie med fire nye renseprodukter. De fire renseprodukter skaber hver især en optimal renserutine for alle hudtyper.  

Karmameju tror på, at det er muligt både at se ud og føle sig som sit absolut bedste samtidig med at vælge en bæredygtig naturlig hudpleje. Det afspejles også i de fire nye renseprodukter for optimal effektiv renserutine. Make-up og urenheder fra forurening skal mildt og effektivt fjernes fra hudens overflade og til det kan de fire nye renseprodukter fra Karmameju klart anbefales. Rens huden omhyggeligt hver aften. Mat, sensitiv eller irriteret hud kan skyldes en ikke-eksisterende eller forkert renserutine. Grundig masserende afrensning inden sengetid giver huden mulighed for at regenerere optimalt og både afrensningen samt de nærende produkter, der påføres huden, er med til at forbedre huden.

Med et budskab om at; daglig rens er fundamentet for optimal hudpleje, hudens sundhed og udstråling har Karmameju fundet den helt rigtige synergi mellem effekt, duft og funktionalitet i deres nye renseprodukter i deres ansigtsplejeserie. De feminine og eksklusive dufte i 01, de beroligende og dulmende 02’er dufte samt de vilde og balancerende 03’ere giver de fire nye renseprodukter hver sit forførende fundament.

Alle fire nye renseprodukter fra Karmameju kan findes på shoppen her.

Posted in ansigt, ansigtspleje, hudpleje, hudtyper, Karmameju, rens, renserutine


Real Purity økologisk deodorant helt uden aluminium!

Badger balm..

Leave a Reply

Recent Articles

Tags