Lav din egen bodyscrub med Dr. Bronner's Baby Mild sæbe!

Posted on October 09, 2015 by Louise Holm | 0 Comments

 

 

Lav din egen bodyscrub med Dr. Bronner’s Baby Mild sæbe!

Opskriften på denne body scrub er blid, uparfumeret og resulterer i en perfekt og poleret hud. Du kan skræddersy din bodyscrub som du vil, så den passer til netop dig.

 Opnå smuk og blød hud med disse tre nemme trin: 

 

  1. Duft

Dr. Bronner’s Baby Mild sæbe er uden æteriske olier og er dermed duftfri. Derfor er sæben ideel at bruge til at lave din egen bodyscrub. Du kan selv præge bodyscruben med lige præcis den duft, du ønsker. Hvis du har brug for fred og ro, kan du tilføje 2-3 dråber Ylang Ylang olie eller hvis din hud fremstår glansløs tilsæt hyben kerne olie, som hjælper til at stramme, tone og lysne kedelig hud. Når du har valgt din foretrukne olie, bland den herefter forsigtigt i sæben.  

  1. Exfoliator

Vælg din yndlings exfoliator – sukker og kaffe er klassiske muligheder – og bland den i sæben. Begge fjerner forsigtigt døde hudceller samtidig med at de forbedrer cirkulationen i huden. Desuden hjælper kaffe i din bodyscrub også til at reducere åreknuder og cellulitis, mens sukker i din bodyscrub er ekstra god til at blødgøre tørre og ru albuer, knæ og hæle.

  1. Anvendelse

Anvend din hjemmelavede og skræddersyede bodyscrub i badet for at opnå det bedste resultat. Inden du begynder at scrubbe, sørg da for at gøre kroppen våd fra top til tå. Fordel scruben jævnt på hele kroppen med små opadgående cirkulære bevægelser. Brug gerne en skrubbehandske eller svamp til at påføre din scrub, da det er nemmere og exfolierer din hud ekstra. Skyld scruben af med lunkent vand og påfør bodylotion eller body-olie straks efter badet for at fugte din ny-exfolierede hud.

 

Om Dr. Bronner’s

Dr. Bronner’s er det bedstesælgende mærke i Nordamerika. Dr. Bronner’s er gået igennem familietraditioner i mere end 150 år og bliver stadig drevet af Bronner-familien. Alle deres produkter er fremstillet med certificeret- og økologiske ingredienser, der alle er fairtrade. Derfor er der ingen brug af syntetiske skummemidler, fortykningsmidler eller konserveringsmidler i produkterne.

 

Tjek vores store udvalg af Dr. Bronner's ud på shoppen http://sooluxury.dk/collections/dr-bronner-s

 

 

 

Posted in beauty, blog, cellulite, dr bronner, Dr. Bronner´s, Duftfri, glød, hud, hudpleje, Hyben kerne olie, Kaffe, krop, Kropsolier, kropspleje, kropssæbe, Kropsvask, kvinde, kvinder, pleje, scrub, skin, Smuk Hud, SMUK krop og hud, Smuk Krop og Sund Hud, Sooluxury, Sooluxury.com, Sooluxury.dk, Sæbe, velvære, woman, women, Ylang Ylang, Økologi


Perfekt og anvendelig julepynt eller adventsgave fra Badger

Real Purity økologisk deodorant helt uden aluminium!

Leave a Reply

Recent Articles

Tags