GOODBYE BUDDHA NOSE...

Posted on July 08, 2012 by sooluxuryblog | 0 Comments

Selvom jeg har haft et meget tæt samarbejde med Buddha Nose, har jeg valgt at afslutte det for denne gang. De seneste par måneder, er deres kvalitet og service kun blevet dårligere. For mig er det vigtigt, at jeg kan stå inde, for alle de produkter jeg forhandler og det kunne jeg desværre ikke mere med Buddha Nose. Jeg vil i stedet anbefalde Badger Balm. Deres produkter er helt fantastiske og jeg er personligt rigtig glad for Sleep Balm og deres krops olier.

På nedenstående link kan i finde mere om Badger Balms produkter http://sooluxury.dk/collections/badger-balm.

Rigtig god søndag :)

 

Posted in Badger Balm, Buddha Nose, Kropsolier, Sleep Balm, Sooluxury.com, Webshop


Love for Japan

Leave a Reply

Comments have to be approved before showing up.

Recent Articles

Tags