ABAHNA - BRAND OF TOMORROW

Posted on August 30, 2012 by sooluxuryblog | 0 Comments

ABAHNA blev lanceret i 2005 af ægteparret Claire & Edward Croft. I 2010 vandt ABAHNA den prestigefyldte pris "Brand of Tomorrow"  og idag bliver Abahna solgt i mere end 20 lande verden over.

For Claire har badeværeslet altid været det vigtigste rum i huset. Det er der hun kobler af og få ny energi. Claire har altid været inspireret af den østlige kulturs "bade ritualer" og hendes drøm om at kunne få luksuriøse bade ritualer ind i en travl hverdag, blev til et familie projekt, der efter få år blev til brandet Abahna.

For Claire og Edward var det vigtigt at Abahnas produkter skulle være naturlige og effektive. Derfor er alle Abahanas ingredienserne taget fra planter, blomster, urter og frugter. Alle olierne er af vegetabilsk oprindelse og hvor det har været muligt bruges der økologiske  ingredienserne. Men alle produkterne er selvfølgelig uden Parabener, SLS og SLES.

Deres produkter er blevet set i mange udenlandske blade det sidste år, især deres olie og body lotion har været rigtig populær. Se mere her :)

Vi har i Essence & Grooming valgt at tage deres 2 mest populære linjer hjem, White Grapefruit & May Chang og Frangipani & Orange Blossom. De dufter hver især fantastisk og ikke mindst er der virkelig kælet for hver en detalje, så du får ren luksus hele vejen igennem.

White Grapefruit & May Chang er dejligt forfriskende og er perfekt til en mandag morgen, hvis man mangler et lille skub til at komme igang med ugen.

Frangipani & Orange Blossom har en dejlig feminin duft der samtidig har en beroligende effekt på kroppen.

Kom ind og oplev Abahnas fantastiske produkter hos Essence & Grooming på Gothersgade 97.

Posted in Abahna, Butik, Essence & Grooming, Gothersgade


Organic Essence - Maximal pleje til din krop

Green & Spring hos Essence & Grooming

Leave a Reply

Comments have to be approved before showing up.

Recent Articles

Tags