VINTERHUD

Posted on November 05, 2012 by sooluxuryblog | 0 Comments

VINTERHUD

Vintereren er altid hård mod huden, og derfor skal man passe ekstra godt på den. Det kan man gøre ved at bruge krops sæber det ikke affedter huden  og bruge cremer der giver ekstra meget fugt.

Kropssæber der ikke affedter huden, vil sige at sæben ikke må fjerne hudens naturlige fedtlag. Dr. Bronner´s sæber er baseret på olier og derfor rigtig god til brug om vinteren. Kombination af økologisk Ekstra Jomfru Oliven olie, Kokos oile, Jojoba olie og Hemp olie skaber en unik sæbe der effektivt, men mildt renser huden. Det skaber en unik sæbe, der samtidig efterlader huden blød. Alle sæberne er mærket med det Økologiske USDA-certificatet.

 Dr. Bronner´s har lavet sæber i mere end 150 år og for dem har det altid handlet om at lave de bedste sæber ud fra hvad naturen kunne tilbyde. Sæberne kommer i 8 forskellige dufte, de indeholder de samme ingredienser, forskelligen er blot de æteriske olier som er tilsat.

 

Wash With Joe er en kombination af ren Kaffe og Pebermynte. Sæben efterlader huden ren og frisk, da det er koffeinen i kaffen der naturligt absorbere kropslugtende. Wash with Joe giver en forfriskede kickstart på dagen, hvor både kroppen og sanserne bliver stimuleret.

 

Efter badet er det vigtigt at fugte kroppen og creamerne fra Organic Essence er god til ekstra udsat og tør hud. Cremerne e r lavet på Sheabutter. Sheabutter stammer fra nødderne der sidder på det afrikanske Karite træ, som også bliver kaldt Sheatræet. Sheabutter er også kendt for at øge hudens blodcirkulation og samtidig er den fantastisk til at lindre overfølsom og meget tør hud.
Salven fra Lucas Remedies, Lucas Ointment Papaw kan bruges til alt lige fra revnet hud, forbrændinger, insektbid,bleudslæt, bylder, splinter, snit, åbne sår og sprukne læber. Så hen over en vinter er denne en balm en must-have i sin taske. Og nu har vi dem også i 3 forskellige størrelser.

 

 

GOD AFTEN :)

Læs mere om produkterne her:

Dr. Bronner´s

Wash with Joe

Organic Essence 

Lucas Remedies 

 

 

 

Posted in Dr. Bronner´s, Kropsolier, Lucas Ointment Papaw, Lucas Remedies, Omtale, Organic Essence, Smuk Hud, SMUK krop og hud, Sooluxury.com, Sund Krop, Sæbe, Vinterhud, Wash With Joe, Webshop


INKA PEARL ICE

DIVA - CREAM - GLOSS - ZOYA FALL/WINTER 2012

Leave a Reply

Comments have to be approved before showing up.

Recent Articles

Tags