KONJAC SPONGE COMPANY

Posted on January 22, 2013 by sooluxuryblog | 0 Comments

Konjac Sponge Company 

Svampene fra Konjac Sponge Company er 100% naturlige og biologisk nedbrydelige ansigts og krops svampe, der stammer fra den asiatiske Amorphophallus Konjac plante. Svampene indeholder intet andet end naturlige fibre fra roden af Konjac planten, så der er ikke tilsat farve eller tilsætningsstoffer. Konjac planten er det asiatiske svar på den kartoffelplante vi kender herhjemme fra. Planten vokser naturligt i mange dele af Kina, Korea og Japan. 

konjac china 5(1) wide

Konjac Planten i Kina

I Japan har de i mange hundrede år brugt Konjac planten, som en del af deres skønheds ritualer, da planten er god for deres sarte hud. Og de har i end mere 1500 år spist Konjac planten da den er flydt med vitaminer og mineraler. Konjac svampene renser huden mildt og effektivt. Svampen masseres forsigtigt ind i huden, (kan gøres alene eller med renseprodukt) og svampenes netlignende struktur stimulerer blodgennemstrømningen og ny vækst af hudceller. Huden bliver blød og giver en flot glød. Efter kort tid vil huden føles mere frisk og velplejet og have mindre urenheder.

 En undersøgelse i Japan har vist, at Konjac svampene kan rense huden og exfoliere dybt, uden at beskadige gøre huden. Og at de er bedre end normale vaske klude og natur svampe, idet konjac svampene også giver fugt til huden. Konjac svampene er også kåret som de blødeste og mest skånsomme renseprodukt på markedet.
 
Læs mere om svampene her
konjac-puff-sponge-bamboo-charcoal-z
Læs mere om svampen med Trækul fra Bambus til fedtet og uren hud her
REDC
Læs mere om svampen med fransk rødt ler tør og moden her
Ny 1
Læs mere om svampen med fransk pink ler til sensitiv og tør hud her
Læs mere svampen med fransk grøn ler til normal, fedtet og kombineret hud her
Læs mere om svampen der er 100% ren og perfekt til brug af hele familien
Læs mere om kropsvampen der er 100% ren og perfekt til hele familien
Læs mere om svampen til baby og børn her

Posted in 100& Pure, Ansigts svampe, Ansigtspleje, Fransk ler, Grøn Ler, Konjac Sponge Company, kropspleje, kropssvampe, Nyt produkt, Pink ler, Rød ler, SMUK krop og hud, Sooluxury.com, Svampe, Uden Parabene


PADDYWAX

S-PONCET

Leave a Reply

Comments have to be approved before showing up.

Recent Articles

Tags