FRESH FROM NATURE

Posted on February 10, 2013 by sooluxuryblog | 0 Comments

Organic Essence

100% økologik certificeret krops creme og læbepomader, der bogstaveligt talt smelter på huden. Organic Essence bliver kun pakket i øko-ansvarlige biologisk nedbrydelig organiske krukker og tuber. Selv etiketten er miljøvenlig, den bliver trykt med soja blæk – og hvis du bekymre dig om limen så er den også økologisk.

3468982730_71424d009f_z

Ellery West blev inspireret af alt den smukke og uberørte natur, der var omkring ham, der hvor han boede i det nordlige Californien. At have havet, de uberørte floder og Redwoods så tæt på hans hverdag, var med til at inspirer Ellery til at starte Organic Essence. Og det er stadig naturen der er hans drivkraft til at udvikle nye produkter.

 

ab2ce40e298711e2b62322000a9f12da_6

Cremerne og læbepomader fra Organic Essence giver maksimal fugt til krop og hænder. Hemmeligheden bag disse fantastiske cremer er Sheabutter. Sheabutter stammer fra nødderne der sidder på det afrikanske Karite træ, som også bliver kaldt Sheatræet. Sheabutter er også kendt for at øge hudens blodcirkulation og samtidig er den fantastisk til at lindre overfølsom og meget tør hud.
Cremerne er et fairtrade produkt, så hver gang en krukke fra Organic Essence bliver solgt er man med til at støtte mere end 600 kvinder i Ghana. 
Nødder

Organic Essence har vundet mange priser og været i utallige magaziner verden over, for deres emballage og ikke mindst deres fantastiske produkter.

Her har deres Læbepomade været i Eurowoman Januar (2013) nummer. 

81b3831246d811e2a54022000a1fbd84_7

Så hvis du er til økologiske skønhedsprodukter, der ikke går på kompromis og kun vil det bedste for dig og miljøet - Så er Organic Essence et brand for dig.

OR

Krops cremerne fås i 

Grape

Grape har, som andre citrus dufte en meget forfriskende duft. Og som det gamle ordsprog siger  ”When life finds you dragging your feet, reach for the grapefruit cream”

grapefruit-shea-cream

Lemongrass Mint

Lemongrass stimulere vores blodkar, mindsker porrerne og giver huden en jævn overflade. Den tilsatte Mynte giver huden en flot og ungdommelig glød. Lemongrass er perfekt til en varm dag, da giver huden en kølende fornemmelse

lemongrass-shea-cream

Vanilje & Appelsin

Vanilje og Appelsin er en kombination, der er kendt for at modvirke stress og give kroppen et boost. Vaniljen duften er kendt for at berolige sindet og hjælpe kroppen til at slappe af. Imens Appelsin duften virker dejlig forfriskende og giver kroppen ny energi.

vanilla-shea-cream

Lavendel

Lavendel duften virker meget afslappende på både krop og sind. Er især god efter en lang dag får at få kroppen til at slappe helt af.

lavender-shea-cream

Læbepomader

Læbepomaderne er baseret på Sheabutter der giver maksimal fugtighed og kakaosmør der opretholder fugtigheds balancen og gør læberne smidige.

Almond 

Almond har en dejlig blød duft, der minder lidt om en Biscotti, Men uden af være sød, for den dufter stadig friskt.

balm_20almond

Grape

Grape fra Organic Essence er en forfriskende citrus duft, der kun kan give en god start på dagen. 

balm_20grapefruit

Mint

Mint har en dejlig livlig og frisk duft

balm_20mint

Natural

Natural er uden æteriske olier og derfor uden duft. 

balm_20natural

Læs mere om Organic Essence her. 

Eller kom ind i Essence & Grooming på Gothersgade 97, 1123 København og hør mere.

 

Posted in Ansigtspleje, Appelsin, Essence & Grooming, Grape, Lavendel, Lemongrass, Læbepomade, Mint, Natural, Neutral, Organic Essence, Sooluxury.com, Sooluxury.dk, Vanilje


VERDENS RENESTE MUDDER - FRA ALASKA

JAPANSK VIDUNDER SVAMP

Leave a Reply

Comments have to be approved before showing up.

Recent Articles

Tags