VINTER TIP

Posted on February 14, 2013 by sooluxuryblog | 0 Comments

Vinteren er virkelig over os, så derfor er det ekstra vigtigt at pleje og fugte vores hud.

Og vi har produkterne til at hjælpe dig godt på vej.

Lucas Papaw Ointment

Den meget omtalte australske salve, er et "must-have" product til tasken. Ikke bare i vinter-perioden - for lige så fantastisk den er til at heale tørre og sprukne læber og hænder, kan den også bruges til alt lige fra Insekt bid, solskoldninger, brænd sår og små rifter.

Salven kommer i en tube, der er nem at have i tasken eller lommen og så kommer den også i to størrelse krukker en på 75 gr. og en på 200 gr. - Så kan man både have en i tasken og på badeværelses hylden.

Læs mere og køb salven her.

25 gr. Tube - 99,-

75 gr. Krukke - 199,-

200 gr.  Krukke - 349,-

Lucas_Small

Dr. Bronner´s

Dr. Bronner´s økologiske kropssæber, er lavet på olier og det gør at de renser uden mildt uden af fjerne der naturlige fedtlag. Dr. Bronner´s er Nord Amerikas bedst sælgende natur mærke og det ældste, med mere end 150 år bag sig.

Dr. Bronner´s kan også bruges når man vasketøj. Jeg vasker altid kun mit vasketøj med neutral vaskemiddel, men så tilsætter jeg også en af Dr. Bronner´s sæber for at give tøjet lidt duft. Og ligeledes kan man også gøre det med almindelig rengøringsmiddel.

Kropssæberne kommer i to forskellige størrelser. Og i duftene Citrus, Mandel, Eukalyptus, Tea Tree, Rose, Lavendel, Pepermynte og Baby-mild der er uden duft.

236 ml - 89,-

473 ml. - 129,-

dr_bronner_magic_soap_collection_944ml

Organic Essence

Organic Essence laver fantastiske Body Butters og læbepomader der bogstavelig talt smelter på huden.

Organic Essences produkter er lavet på 100% økologiske ingredienser og deres hoved ingrediens er Sheabutter.  Sheabutter stammer fra nødderne der sidder på det afrikanske Karite træ, som også bliver kaldt Sheatræet. Sheabutter er også kendt for at øge hudens blodcirkulation og samtidig er den fantastisk til at lindre overfølsom og meget tør hud.

Organic Essence var et af de første brands i verden, der fik emballage der var 100% øko-ansvarligt, biologisk nedbrydeligt. Det er meget vigtigt for Ellery West, som står bag Organic Essence, da han føler at man både skal have en holdning til hvad man bruger på sin hud men også hvad produktet kommer i. 

Body Butter - 199,-

læbepomade - 39,-

77527

organic-essence-organic-shea-cream-lemongrass-mint-4-oz-organic-essence-osclm_85733_full

En andet produkt, som jeg også altid synes, skal være en del af sin håndtaske er en anti-bakteriel hand gelé/creme. På den måde kan man altid desinficere sine hænder, uden at være i nærheden af vand og sæbe. På den måde undgår man alle de bakterier, man så nemt kan blive smittet af. 

231781168

Jeg kan anbefalde Green & Spring Antibakterielle håndgelé der dræber 99,9% af bakterierne og den indeholder ikke alkohol. Egenskaberne fra Rønnebær, Rosmarin og Tang dræber bakterierne, samtidig med af den plejer og fugtgiver huden. 

Green & Spring

Hvis du gerne vil læse mere om produkterne kan du klikke her

Eller komme forbi Essence & Grooming på Gothersgade 97, 1123 København og hører mere

Posted in Australsk salve, Dr. Bronner´s, Essence & Grooming, Green & Spring, Lucas Papaw Ointment, Lucas Salve, Læbepomade, Organic Essence, Smuk Hud, Sooluxury, Sooluxury.com, Sooluxury.dk, Sæbe, Webshop


UGENS BEDSTSÆLGENDE

VERDENS RENESTE MUDDER - FRA ALASKA

Leave a Reply

Comments have to be approved before showing up.

Recent Articles

Tags