UGENS BEDSTSÆLGENDE

Posted on February 18, 2013 by sooluxuryblog | 0 Comments

Organic Essence - Body Butter med Appelsin og Vanilje 

Økologisk Vanilje og Appelsin er primært lavet, for at modvirke stress og give kroppen et boost. Vaniljen duften er kendt for at berolige sindet og hjælpe kroppen til at slappe af. Imens Appelsin duften virker dejlig forfriskende og giver kroppen ny energi.

Green & Spring - Relaxing Body Lotion

Fantastisk bodylotion, der indholder æteriske olier fra Lavendel og Rosmarin, der virker beroligende og afslapende på kroppen. Perfekt efter en lang dag. Økologisk Shea og Kakao smør, gennemfugter huden. Geranium er tilsat for at stimulere blodcirkulationen 

Green & Spring læbepomade

Læbepomaden er baseret på olivenolie og en naturlig kombination af fugtgivende bivoks, økologisk shea og kakao smør, der også fungere som et naturligt solfilter. For ekstra fugt er det tilsat hvedekim olie, der også er rig på vitamin E. Læbepomaden konsistens er utrolig let og virker derfor ikke fedtet eller "tung" på læberne.

MariaLux - MADLY

MADLY er har en fløjlsagtig varme der er ledsaget af lys harpiks, pudrede trænoter og en blød duft af blomster. Som en smuk sommernat hvor to forelskede personer kigger hinanden dybt i øjene og forsvinder ind i det samme univers.  

Organic Essence - Almond læbepomade

Almond har en dejlig blød duft, der minder lidt om en Biscotti, uden af være sød, for den dufter stadig friskt. Læbepomaden er baseret på økologisk Sheabutter der giver maksimal fugtighed og økologisk kakaosmør der opretholder fugtigheds balancen og gør læberne smidige.

 

Badger Balm - FOOT BALM

Denne fod balm er en intensiv fugtighedscreme der genopliver tørre og sprukne fødder. Æstetiske olier fra Rosmarin, Pebermynte, Kardemomme, Tea Tree, Grantræ træet og eukalyptus forfrisker, beroliger og lindre dine fødder efter en lang dag. Den kølende følelse og den friske duft giver helt ny energi og føles fantastisk.

Læs mere mere om alle produkterne ved at klikke på overskiften el. klik her Sooluxury

GOD AFTEN <3

 

Posted in Badger Balm, Body Lotion, Essence & Grooming, FOOT Balm, Green & Spring, Lavendel, LipBalm, Læbepomade, MADLY, MariaLux, Organic Essence, Relaxing, Sooluxury.com, Sooluxury.dk


THE JAMES DEAN LOOK

VINTER TIP

Leave a Reply

Comments have to be approved before showing up.

Recent Articles

Tags