VERDENS ENESTE LÆBEPOMADE MED ÆGTE SCHARFFEN BERGER CHOKOLADE

Posted on February 24, 2013 by sooluxuryblog | 1 Comment

ce6d6982e8bb11e18a3522000a1cf770_6

 

The closest you can get to chocolate 

Ganache for Lips, er den eneste læbepomade med ægte Scharffen Berger Chokolade. Alle ingredienser er fra botaniske kilder og er af højeste kvalitet. Patricia West, som startede Ganache for lips i Maj 2003 havde længe kæmpet med brystkraft. Under hendes behandling studeret Patricia aromaterapi, for at hun bedre at kunne stå imod alle de bivirkninger hun fik fra kemoterapien. Hun studeret hos Mandy Aftel, kvinden der står bag www.aftelier.com, hun bl.a. er kendt for sine chokolade parfumer. Mandy fortalte at kvinder bliver "lykkelige" når de dufter til chokolade. Og derfra fik Patricia ideén til Ganache for lips. 

Patricia fandt ud af  hvor godt chokolade er for hudens fugtbalance, og det var også med til at inspireret hende til at tilføje ekstrakt fra kakao til læbepomaderne. Patricia ville have det bedste chokolade, og derfor valgte hun ægte Scharffen Beger Chokolade og det gav også læbepomade den helt rigtige farve og aroma.

”Det har været sværere at gennemføre og har kostet lidt mere, men vores kunder er det værd.” Lyder det fra Patricia West, som i april 2004 officielt kunne erklære Ganache for Lips for: ”Open for business”. 

 Efterspørgselen blev hurtig stor og efter kort tid efter udvidede hun linjen fra 1 læbepomade til 9 lækre varianter. Ganache for Lips er en stor succes og det fortsætter med at vokse. 

GA 1

Varianterne fås i 

Choco-Mousse - som var den første hun produceret. 

Choko-Mint 

Choko-Hasselnød

Choko-Marzipan

Vanilla-Mousse

Choko-Orange

Choko-Hindbær

Mocha-Latte

Lemon-Mousse

Og idag bliver Ganache for lips solgt i hele verden og Patricia er helbredt for kræft <3 

patty_img

God Søndag 

- Sooluxury

Posted in Choko-Hasselnød, Choko-Marzipan, Choko-Mint, Choko-Mousse, Choko-Organge, Ganache for Lips, Hindbær, Lemon-Mousse, Læbepomade, Mocha-Latte, Schaffen Berger Chokolade, Sooluxury.com, Sooluxury.dk, Vanilla-Mousse


ÆGGEHVIDER & ROSENVAND

THE JAMES DEAN LOOK

1 Response

ibbyheart
ibbyheart

February 24, 2013

Den lyder eventyrligt <3 Yeah – chocolate lips

Leave a Reply

Comments have to be approved before showing up.

Recent Articles

Tags