CLEAN & SIMPLE

Posted on March 24, 2013 by sooluxuryblog | 0 Comments

Foråret er snart på vej og måske er det tid til en ny parfume - Her er 4 bud fra ABAHNA som ville passe perfekt til forår og sommer.

09_WEB_PARFUM

ABAHNA blev lanceret i 2005 af ægteparret Claire & Edward Croft. I 2010 vandt ABAHNA den prestigefyldte pris "Brand of Tomorrow"  og idag bliver Abahna solgt i mere end 20 lande verden over.

For Claire har badeværeslet altid været det vigtigste rum i huset. Det er der hun kobler af og få ny energi. Claire har altid været inspireret af den østlige kulturs "bade ritualer" og hendes drøm om at kunne få luksuriøse bade ritualer ind i en travl hverdag, blev til et familie projekt, der efter få år blev til brandet Abahna.

For Claire og Edward var det vigtigt at Abahnas produkter skulle være naturlige og effektive. Derfor er alle Abahanas ingredienserne taget fra planter, blomster, urter og frugter. Alle olierne er af vegetabilsk oprindelse og hvor det har været muligt bruges der økologiske  ingredienserne. Men alle produkterne er selvfølgelig uden Parabener, SLS og SLES.

Abahnas Eau de Perfumes dufte er meget friske og rene. Der findes 2 grønne dufte og 2 florale dufte. 

De kommer i 50 ml. og i rejsestørrelse på 10 ml. så kan man både have den med i tasken og stående på badeværelses hylden

De to grønne dufte består af "White Grape & May Chang" og "Mandarian & Sicilian Bergamot"

 

 

White Grape & May Chang

grapefruit

grapefruit-collection1

Abahnas parfume med White Grape & May Chang har en dejlig citrus duft der frisk duft og syrlig. Den er meget opløftende og man føler man får et boost af energi. Abahnas parfumer er til dem, som kan lide enkle dufte, hvor der ikke er top, mellem og bund note i.

White Grape & May Chang fås også i Shower Gel, Body Lotion, Body Oil, hand Lotion og duft lys

Se dem alle her

Mandarin & Sicilian Bergamot

mandarin

Stampa

Abahnas parfume med Mandarin og Siciliansk Bergamot har en opløftende og frisk citrus duft der har en varm aroma.  Abahnas parfumer er til dem, som kan lide enkle dufte, hvor der ikke er top, mellem og bund note i. 

Læs mere om duften her

 Mandarin & Sicilian Bergamot - Var for nylig på det beauty shortlist for forårets og sommerens dufte

abahna-you-mag2

De to florale dufter "Frangipani & Orange Blossom" og Lilac Rose & Geranium"

Frangipani & Orange Blossom

frangipani

Stampa

Frangipani og Appelsin blomst har en dejlig floral duft med en feminin undertone. Selvom duften er floral er den ikke for sød da Appelsin, gør duften mere syrlig. 

Frangipani og Appelsin blomst fås også i Shower Gel, Body Lotion, Body Oil, hand Lotion og duftlys

Se dem alle her

Lilac Rose & Geranium

lilac25497

 Rose og Geranium giver en forførende og en afslappende duft. Rose er symbol på passion og guddommelighed. Geranium er en hvid blomst, der vokser på træerne i Marokko. Geranium har en floral duft med en undertone der dufter af Mynte og æble.

Læs mere om alle produkter fra ABAHNA her

GOD SØNDAG

SOOLUXURY

Posted in Abahna, Duft diffusere, Duftlys, Frangipani & Orange Blossom, Håndtaske, Lilac Rose & Geranium, Mandarin & Siciliansk Bergamot, Parfume, Rejsestørrelse, Sooluxury, Sooluxury.com, Sooluxury.dk, Webshop, White Grape & May Chang


ENGLISH & TRADITIONAL

Hawaiian Collection

Leave a Reply

Comments have to be approved before showing up.

Recent Articles

Tags