ENGLISH & TRADITIONAL

Posted on March 31, 2013 by sooluxuryblog | 0 Comments

Vi har fået nye parfumer fra det britiske parfume hus Anglia-Perfumery. 

Anglia-Perfumery blev grundlagt i 2002 med det formål om, at genskabe de gamle britiske og traditionelle parfume opskrifter, der i mange årtier var blevet glemt, på grund af den ny moderne måde at producere parfumer på. Anglia-Perfumery holder fast i den klassike måde at fremstille parfumer på, og med opskrifter der stammer tilbage fra starten af 1900 tallet lever de om til deres formål.

Anglia-Perfumery fik muligheden for at opkøbe størstedelen af de originale opskrifter fra det gamle anerkendte parfumehuse Crown Perfumery, så der kommer størstedelen af deres parfumer fra.

Anglia-Perfumery formår at fastholde de gamle engelske traditioner og duftene er hver især helt unikke.  

Da størstedellen af opskrifterne er opkøbt - kan de holde prisen, så alle kan være med. 
Kvinde Parfumer
skaermbillede_2013_03_26_kl._11.59.55_large

ANGLIA - Eau de Parfum - 50 ml. 

En sprudlende let mousserende blomsterduft, der er meget feminin, uden at være piget. Topnoten er meget frisk, livlig og frugtagtige. De florale dufte fra mellem noten, er meget blide og bund noterne fra Musk og Sandelwood giver duften noget dybde. Men det er stadig de friske og grønne toner der er dominerene. 

Oriental Flowers - Eau de Parfum - 50 ml.

Orientalsk duft af søde citrus noter, der har en kombination af friske blomster. Bundnoten byder på vanilje, Musk og trænoter og det giver duften sødme og varme. Oriental Flowers minder om en smuk dag på en bounty strand.

Velvet Rose - Eau de Toilette - 50 ml. 

En fløjlsblød rosen duft, der ikke kun er sød men også meget grøn i duften. Velvet Rose indeholder også duft noter fra Geranium, Ylang Ylang og et tvist af honning. Denne duft kombination giver følelsen af, at dufte til en frisk rosenbusk på en varm sommerdag.

Wedding Bouquet - Eau de Parfum - 50 ml.

Wedding Bouquet har duften som man forestiller en bryllups bucket dufter. Friske blomster og ren romantisk. Topnoterne og mellemnoterne er lette og friske. Og Vaniljen fra bundnoten er med til at give duften lidt dybde, uden at den bliver tung. En perfekt parfume til foråret.

 

UNISEX - Til Kvinder & Herrer 

Crown of Gold - Eau de Parfum - 50 ml. 

Lette grønne og florale noter, der er kombineret med træsorter og krydret noter, der runder af med en varm vanilje.

Crown of Gold er den originale opskrift fra Crowns Perfumery. Der blev fremstillet i 1910.

QUEEN´S - Eau de Toilette - 50 ml.

Lette grønne blomster noter, der er frisk og ikke for sød. Bundnoterne giver Queen´s varme og rundhed.

Russian Water -  Eau de Toilette - 50 ml. 

Russian Water er en klassik victoriansk duft. Men Anglia har formået at gøre den lidt friskere end den oprindelige Russian Water duft, da den hurtigt bliver lidt for ”gammeldags” i duften. Top noterne er meget lette noter fra Lavendel og Citrus. Efterfølgende bliver duften mere krydret og bundnoten har noter fra Vanilje, Musk og Mos.

Sissinghurst - Eau de Toilette - 50 ml. 

Sissinghurst starter med en interessant Citrus note, der er meget let og syrlig. Efter nogle minutter bliver duften mere krydret og ved bund noten kommer noter fra træ, musk og vanilje frem. Sissinghurst er en erstatelse af den kendte Sandringham fra Crown Perfumery

Somerset - Eau de Toilette - 50 ml. 

Somerset har en frisk, ren og syrlig duft der både kan bruges af både mænd og kvinder. Top noterne er meget frisk og rene. Kombinationen fra Lemongrass og Cedertræ giver Sommerset den helt rigtige dybde og bliver ikke for tung. En rigtig god duft til forår og sommer.

Læs mere om Anglia-Perfumery og Crown Perfumery her
 

Posted in Anglia, Anglia-Perfumery, Crown Of Gold, Crown Perfumery, Oriental Flowers, Parfume, QUEEN´S, Russian Water, Sissinghurst, Somerset, Sooluxury, Sooluxury.com, Sooluxury.dk, Velvet Rose, Wedding Bouquet


GIRLS NIGHT OUT!!

CLEAN & SIMPLE

Leave a Reply

Comments have to be approved before showing up.

Recent Articles

Tags