Hvilke er de 3 bedste lydbøger til dig?

Vi havde den nye konge af medierne i år, de bedste lydbøger. Jeg må indrømme, at ikke engang Hollywood kommer tæt på dem. Hvert år udgives en ny bestseller. Lydbøger har været et stort hit de sidste par år. Hvad var årets top 3 lydbøger? Og hvilken lydbog ændrede den måde, jeg læste litteratur på? Lad os se, hvad der sker på lydbog reolen.

A. Wolf’s “The Amazing Adventures of Peter Rabbit” var en af mine første bøger i år. Det var noget af en overraskelse for mig, i betragtning af at jeg ikke er en “hvalp hund” eller “hippie” type gal. Jeg nød den humoristiske og søde fortællinger af Miss Patilson og befandt mig anbefale denne bog til andre. Selv om jeg ikke fortryde ikke at kunne nyde romantik og optimistisk humor A. Wolf’s tidligere fortællinger jeg var skuffet over, at jeg ikke fik at se disse ting.

Lad det ikke narre dig. Jeg elskede “Peter Rabbits fantastiske eventyr” som en bog og nød alle fortællerne. Det var fascinerende at se figurens udvikling fra hans første optræden i bogen til hans sidste eventyr. Der var nogle meget gode fortællinger, og nogle rørte endda mit hjerte, på trods af at de var animerede.

Lydbogen, som jeg fandt næstbedst, var “The Lost Pendulum”, som var den første lydbog, der blev fortalt live af en faktisk person. Selvom jeg normalt ikke nyder spøgelseshistorier, blev jeg flyttet for at tilføje denne til min samling. Det var en følelsesladet oplevelse. Vi lærer om Audreys brors død, og hvordan han ikke troede på kraften fra de mystiske skabninger, som han havde søgt. Det var en vidunderlig historie om tab, sorg og endelig komme videre med dit liv.

Den fjerde historie om året, “Windmills of the Gods”, var den tredje-bedste lydbog af året. Det er en poetisk, lyrisk og smukt skrevet fortælling med en central karakter, der er fængslende. Anneli Rufus skrev det også. Ligesom Audit, fortælleren, er hun en dygtig forfatter. Jeg fandt disse to fortællere at være den mest underholdende, og jeg anbefaler at lytte til dem.

Anneli Rufus skrev også årets sidste historie, “Waters of Sunlight”, som nok var den mest triste af de fire. Det tror du ikke fejlagtigt. Dette er faktisk en påmindelse om, at vi ikke skal tage os selv alt for alvorligt, og at vi skal være tilfredse med de små ting i vores liv. Annelis stemme har en varm, indbydende kvalitet, der gør det nemt at høre, hvad hun har at dele næste gang.