Konsolidering lån ændringer

Kongressen har stemt om og bestået Feb. 1 underskuddet reduktion lov af 2005, som omfattede massive nedskæringer til føderal studerende låneprogrammer. 11,9 milliarder i studielån nedskæringer, herunder ændringer i love vedrørende studerende lån konsolidering, vil have en negativ indvirkning de studerende søger en collegeuddannelse og andre søger at konsolidere deres højere forrentede lån. Industrien forventer en haste af studerende søger at konsolidere til de nuværende lave priser, der er indstillet til at øge på 1 juli.

Underskuddet reduktion Act 2005, S. 1932, var snævert godkendt Feb. 1 af Repræsentanternes Hus. Forbi en to-afstemning margin af 216-214, S. 1932 blev underskrevet i offentlig ret Feb. 8 af præsident Bush, dermed godkender de 11,9 milliarder dollar i studielån nedskæringer i de næste fem år.

Studerende og kandidater nu er i fare. Med college omkostninger stiger hvert år og de kommende højere renter på studerende lån konsolidering, universitetsstuderende farende for at konsolidere inden 1 juli renteforhøjelse.

Studielån tage den hårdest ramt

Nedskæringerne føderal studerende lån er værst blandt nedskæringer på andre føderale programmer herunder Medicaid, Medicare og mad frimærker.

Et flertal af lovgivningens bestemmelser at studerende lån vil træde i kraft juli 1 og andre vil blive gennemført over tid. Nogle bestemmelser omfatter en stigning til 6,8 procent for føderale hurtig lån Stafford lån, fra priser så lavt som 4,7 procent. PLUS faste renter vil hoppe til 8,5 procent, fra 7,9 procent. Lovgivningen efterlader konsolidering lån aktuelle fast procentsats på plads.

Konsolidere studerende lån før juli 1 Vurder stigning

Med studerende lån konsolidering priser til skyrocket på juli 1, nu er tid til studerende og kandidater for at konsolidere, ifølge NextStudent, Phoenix-baserede uddannelse finansiering selskab. Studerende og kandidater nu opfordres til at konsolidere som nuværende konsolidering priser kan være så lav som 2,75 procent med fordele anvendes. Andre incitamenter til at konsolidere omfatter en længere betalingsbetingelse, én månedlig betaling og ingen forudbetaling sanktioner.

Følgende er andre bestemmelser berører studerende lån konsolidering, der træder i kraft 1. juli 2006. Studerende og kandidater skal være opmærksom på de nye forordninger, således at de nu kan tage aktion:

Konsolidering lån ændringer

-Enkelt indehaveren reglen ændres ikke

-Eliminerer i skolen og ægtefællebidrag konsolidering muligheder.

-En efterfølgende konsolidering lån kan lavet i programmet DL, kun hvis FFELP låntager ønsker at opnå en indkomst kontingent tilbagebetaling plan og låntager forsøger at undgå standard, men der er betinget af kravet om, at sådan et lån er indgivet til en garanti agentur for hvad plejede at blive kaldt “preclaims hjælp” men er nu markeret som “standard aversion.”

-Også i Conf. RPT. yder en bestemmelse om, at kun hvis en FFELP låntager har en ansøgning om en konsolidering lån afvist af en långiver eller ansøgningen bliver afvist fordi låntager ønskede indkomst-følsomme tilbagebetalingsbetingelser, derefter låntager kan modtage en direkte konsolidering lån.

-En låntager med en misligholdte lån kan modtage en DL konsolidering lån for at løse standarden.

-Medmindre andet er angivet betingelserne i er DL konsolidering lån det samme som FFELP konsolidering lån.

Godkendelse af underskuddet reduktion handling bringer store nedskæringer til studielån og en ændring af forordningerne vedrørende studerende lån konsolidering. Selvom lovgivningen har ændret sig på bekostning af dem, der søger en videregående uddannelse, har studerende og kandidater stadig mulighed for at konsolidere før renten er indstillet til at øge på 1 juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.