Handelsbetingelser

 Handelsbetingelser

 

Før du handler bedes du læse handelsbetingelser grundigt igennem. Ved handel på Sooluxury.com acceptere du automatisk nedenstående handelsbetingelser.

Fragtpriser til hele Danmark fra 33,- kr. Gratis fragt ved køb på mere end 499kr.

Vi har to fragt muligheder.

  1. Køb for under 499,- og betal 33,- for fragten. Her vil din ordre bliver sendt til nærmeste posthus eller nærmeste pakkeboks. Hvis du har et ønske om et bestemt posthus skal vi have det i noter (kan findes på siden "indkøbs kurv" inden du checker ud) ellers skal vi blot have en mail tilsendt med ordre nr. til info@sooluxury.com
  2. Køb for under 499,- og betal 45,- for fragten. Her vil din ordre blive sendt direkte til din bopæl. Hvis ikke du er hjemme, får du et brev fra posthuset når du kan afhente din pakke.

Alle køb over 499,- bliver sendt til det nærmeste posthus el. pakke boks. Se venligst punkt 1. - Hvis du ønsker at vi sender din ordre direkte til din bopæl skal du blot skrive det i noter.

Fragt og levering - Leveringenstiden fra vi modtager ordren og til kunden modtager sin varer går der gennemsnitlig 1-3 arbejdsdage. Alle ordre vi modtager inden kl. 10.00 bliver sendt afsted samme dag. Alle ordre der kommer efter kl. 10.00 bliver sendt afsted den efterfølgende dag. Alle ordre afsendes som pakke post med Post Danmark og et track and trace nummer vil blive tilsendt, så der er mulighed for at følge sin ordre. 

Denne angivelse for den ovenstående tidsramme, er hvor lang tid er der under normale forhold går fra vi modtager ordren til kunden modtager sine bestilte varer.

Hvis der ønskes levering til Grønland, Færøerne, Sverige og Norge skal man blot tage kontakt på følgendes mail: info@sooluxury.com og så finder vi sammen den bedste løsning.

 

Returret: 

Du har 14 dages fuld returret, hvis der er varer som ikke lever op til dine forventninger. Varerne skal returners ubrugt og i samme stand, som ved modtagelsen. Varer der er brugt el. hvor emballage er brudt tages ikke retur.

Når vi har modtaget retur varerene og de er godkendt, bliver penge tilbagebetalt til den samme konto, som varerne er blevet købt på. Sooluxury.com tilbage betaler kun tilbage på det kreditkort om varene er blevet købt på. Dette er for at undgå ulovlige brug af stjålne betalingskort. Husk at gemme din postkvittering, som dokumentation for at varerne er sendt retur. Returnering af varer skal selv betales af køber.

Reklamation

Alle varer bliver tjekket inden de bliver sendt ud. Men hvis der skulle været opstået en fejl under forsendelsen, skal den pågældende varer returnes indenfor 9 dage. Alle varer der skal returneres grundet af fejl/skade bliver porto betalt af Sooluxury.com. Varerne der returneres, må ikke være brugte el. være beskadiget og skal returnes i original emballage der er intakt.

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.
 Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller ved almindelig slitage.

Ved reklamation, fejl el. mangler og ved udeblevne levering kontakt venligst på mail: jette@pureday.dk

 

Sikkerhed og Betaling.

Alt kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun NETS (tidl. PBS), der har adgang til dine data.

Vi respekterer privatlivets fred og vi indsamler kun personligt identificerbare oplysninger, navn, adresse og e-mail adresse, når du vælger at opgive dem. Du skal give disse oplysninger, hvis du ønsker at handle hos Sooluxury.com. Betaling:


Følgende betalingskort kan benyttes på Sooluxury.com


Dankort

, Visa, Mastercard, Eurocard, JBC, American Express. 

Når du vil betale med kreditkort, skal du indtaste følgende:

1. Kreditkortnummer 2.

Kortindehavers navn 3. 

Udløbsdato

 4.Kontrolcifre

Når oplysninger er indtastet og der bliver trykket godkendt bliver beløbet trukket fra din konto. Efterfølgende vil du modtage en mail med en ordrebekræftelse på din bestilling. Al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).

Når du handler på Internettet kræver det ingen underskrift eller pinkode, hvilket er de to ting som er bindende, i juridisk forstand. Så hvis du får stjålet dit kort og personen misbruger dit kort på nettet, har butikken pligt til at annullere handlen - dette kan din bank gøre for dig. Du løber altså ingen risiko ved at handle på Sooluxury.com

Alle priser er i danske kroner og er inkluderet 25% moms.

Sooluxury.com følger de vejledninger, som foreligger fra D-mærket. Vi arbejder og handler under de retningsliner og de love, der er lavet af forbrugerstyrelsen.

Skulle du stadig sidde med ubesvarede spørgsmål vedr. handel på Sooluxury.com, så kontakt os endelig. Alle varer sendes så længe lagers have. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Sooluxury forbeholder sig retten til ændringer af informationer og priser på web shoppen.