Hudtype

  

Vi har alle forskellige hudtyper og derfor er det vigtigt at bruge de rette ingredienser der passer til din hud. 

Huden er kroppens største organ og den kan ændre sig i takt med ændring af vores kost, hormoner,så som graviditet og stress, forurening, solskader, rygning og glem ikke passiv rygning. 

En sund livsstil er også vigtigt, får at få en smuk og sund hud, om du er mand eller kvinde.

 

 


ANTI-AGE

Med alderen bliver huden mindre elastik og huden får fine linjer. Det sker fordi vores hudceller hele tiden bliver udsat for frie radikaler.

De frie radikaler skader vores kollagen, som er hudens naturlige protein, der holder huden smidig.

Normalt er hudens selv i stand til at reparer de beskadigede celler, men  når huden bliver ældre, skal den have lidt hjælp og her kommer dine skønheds produkter ind i billedet.

Med de rette ingredienser, kan man booste huden med kollegaen, for at få gløden og smidigheden tilbage.

For at hjælpe huden er det vigtig altid at bruge en høj solfaktor, da hudens blodkar bliver beskadiget af solen stråler. Når blodkarene er beskadet er det endnu sværrer for huden at reparerer sig selv.

  

 

Normal - Sensitiv, Irriteret & Følsom Hud

Sensitiv hud er oftest genetisk og forekommer mest hos personer med lys hud.

Denne hudtype kan også forekomme hvis huden i en længere periode har været udsat for skadelige kemikalier. Det er vigtigt at bruge milde produkter, og er ekstra forsigtig i de perioder, hvor man har hormonelle svingninger, bruger medicin og i vinter perioden

 

 

 

Normal - Tør & dehydreret Hud

Når huden føles tør og dehydreret er det vigtigt at bruge ekstra fugtgivende produkter både dag og nat. Tør hud føles meget tit stram og det er svært at se hudens naturlige porre.

Dehydreret hud, bliver hurtigt  mat og trist og det kan blandt andet forekomme af langdistanceflyvninger, air-condition og alkohol.

Undgå skrappe renseprodukter og brug i stedet produkter der giver huden en masse fugt.

Et godt tip er også at få frisk og rent vand hele dagen 

 

 

Normal - Kombineret Hud

En typisk kombineret hud er når pande, næse og hage (også kaldet T-Zone) er tør, imens resten af huden er fedtet, dette oplever man især ud på eftermiddagen.

For at kontrollere og give huden en sund glød, er det vigtigt at rense huden både morgen og aften og bruge produkter der fugter samtidig med at de hjælper med at afbalancere hudens naturlige olieproduktion.

 

 

Normal - Fedtet & Urenhud (Acne)

Fedtet hud har lige så meget brug for fugt og beskyttelse som alle andre hudtyper.

Mange har tildens til at udtørre huden i frygt for at huden skal blive endnu mere fedtet.

Men hvis man ikke plejer huden efter afrensning vil man opleve at huden producere endnu mere talg (olie) for at erstatte den manglende fugt. For at få kontrol over hudens naturlige olieproduktion er det vigtigt at bruge de rette ingredienser der afbalancerer huden.

Denne hudtype forekommer mest i teenage årene, da hudens talgkirtler bliver mindre og producere mindre talg med alderen.