Organic Essence

 

 Organic Essence

 100% økologik certificeret body butter, der bogstaveligt talt smelter på din hud og bliver kun pakket i øko- ansvarlige biologisk nedbrydelig organiske krukker. Selv etiketten er miljøvenlig, den bliver trykt med soja blæk – og hvis du bekymre dig om limen så er den også økologisk.

Cremer fra Organic Essence giver maksimal fugt til krop og hænder. Hemmeligheden bag disse fantastiske cremer er Sheabutter. Sheabutter stammer fra nødderne der sidder på det afrikanske Karite træ, som også bliver kaldt Sheatræet. Sheabutter er også kendt for at øge hudens blodcirkulation og samtidig er den fantastisk til at lindre overfølsom og meget tør hud.                                                Cremerne er fairtrade produkter og hver gang en krukke bliver solgt er man med til at støtte mere end 600 kvinder i Ghana.

BEMÆRK:

Hvis du er følsom over for stærke dufte, anbefaler vi at du bruger Pure Sheabutter.

Anvendelse: 

Cremerne er meget drøje i brug, så det anbefales at tage meget lidt produkt i hånden og varme det op i hånden inden det bliver påført på huden, på den måde er det nemme at fodele produktet. Hvis det føles fedtet efter påførringe, er det blevet brugt for meget produkt.


Historien bag Organic essence.

Ellery West var inspireret af alt den smukke og uberørte natur han var omgivet af, der hvor han boede i nord californien. Havet, de uberørte floder og Redwoods var med til at inspirer og giver stadig styrken til udvikling af nye produkter.

Inspiration til emballagen skete Februar 2008 da en ung kaskelothval blev skyllet op på stranden i Crescent city nord for San Francisco i USA. Kaskelothvalen var allerede død, da den skyllede op og forskerene fandt hurtig ud af at hvalen døde efter indtagelse af plastik.    Det fik Ellery West og resten af Organic Essence til blive fast beslutte på at alt brug at engangs plastik skulle mindskets på verdens plan. Og straks begyndte de at undersøge mulighederne for miljøvenlige krukker og i samarbejder med www.Eco-vision.com blev det muligt.