Typer af føderale studielån

Studerende, der søger økonomisk støtte i undersøgelser enten gå til føderale studielån eller private studielån. Føderale studielån tilbydes af den amerikanske regering, som kan anvendes direkte gennem banker, studerende lån långivere, skole, eller fra Federal Family uddannelse Loan program ellers kendt som FFELP. Føderale lån tilbydes med meget lave renter, længere tilbagebetalingsperioder, og forskellige former for tilbagebetalingsmuligheder med let kreditkrav end de private lån. I tilfælde af føderale subsidierede studielån, renterne betales af regeringen til den finansielle institution, når den studerende har studeret og også i den afdragsfri periode. Et føderalt lån kan ikke være nok til at dække alle udgifter til den studerende, og i så fald, kan den studerende nødt til at tage en privat studielån til at supplere hans behov. Det skal erindres, at visse gebyrer fratrækkes den føderale studielån beløb, hvilket betyder, at den studerende ikke vil få det fulde lånebeløb, der ansøges om, og bør kun tage det faktiske beløb i betragtning, mens udarbejdelsen af budgettet.

Der er forskellige former for føderale direkte studielån fra forskellige institutioner. Derfor, det tilrådes at tage vejledning af forældrene eller fra andre finansielle medvirken kilder til at beslutte, hvilken type af føderale direkte studielån, der passer den studerende bedst.

Perkins lån option:

Dette lån kan anvendes af trængende universitetsuddannede og kandidater, som er benyttet af dem til en fast lavere rente på fem procent. Midlerne er spredt af skolen, hvilket gør det meget lettere at få det beløb, så snart den studerende bliver indskrevet, snarere end at vente halv tid at være berettiget i tilfælde af andre føderale lån.

Stafford lån option:

Det er den mest almindelige føderale studielån, som kan anvendes af alle. De tilbyder faste rentesatser og er i form af subsidierede føderale studielån og ikke-subsidierede føderale studielån. Når den studerende benytter den subsidierede føderale studielån, regeringen betaler renter, når den studerende studerer, men i tilfælde af ikke-subsidierede føderale studielån, den studerende har til at betale renten, men kan udskyde at foretage sådanne betalinger, indtil han afslutter sin eksamen.

PLUS lån option:

Det er ellers kendt som Moder lånet for bachelor studerende. Det er givet til forældrene til bachelor studerende, der er afhængige og har tilmeldt mindst halvdelen tid. Denne lånemulighed kræver, at ansøgeren er fri for eventuelle negative kredit erfaringer som konkurs, misligholdelse osv på deres kredit rekord. Disse lån tilbydes til en fast rente, der er højere end Stafford lånerenten og også tilbagebetalingen starter, når den studerende studerer i skolen.

For at få en føderal studielån, skal den studerende fuldføre FAFSA (gratis ansøgning om føderale studerende støtte) og indsende den samme.

Tips til at gøre processen vipbanks.se lettere:

Før påfyldning af FAFSA form, den studerende skal være meget organiseret og burde have samlet alle de nødvendige oplysninger til at udfylde formularen. Det er meget vigtigt at anvende meget tidligere end slutdatoen for ansøgningen, for at undgå eventuelle sidste øjebliks problemer eller lavine. Mens udfylde formularen, man skal være meget tålmodig og bør afsætte tilstrækkelig tid. Det tager en time at fuldføre programmet normalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.